Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g19g11kcal2.4g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g834kcal24.8g170.1g2.9g8.5g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen449g624kcal85.3g0g31.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g372g130kcal3.7g24.2g1.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g187g673kcal52.4g3.7g50.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g4816kcal338.2g400g202.2g18.2g
Valittu annoskoko1488g2408kcal169.1g200g101.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna744g1204kcal84.6g100g50.6g4.6g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418