Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g450g1108kcal81.1g2.3g27g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl34g304kcal0g0g33.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 405g309kcal7.6g62.8g0.8g4.1g
Sipuli 124g38kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Maustepippuri, annos 1g3.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2979g3629kcal185.8g142.6g133.6g12.4g
Valittu annoskoko1489g1814kcal92.9g71.3g66.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna745g907kcal46.5g35.7g33.4g3.1g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205