Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 732g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green135g439kcal32.4g66.3g1.4g16.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.6g5.6kcal0.4g1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g282g99kcal4.5g19.4g0.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2979g1969kcal140.8g185.6g66.4g44.6g
Valittu annoskoko1490g985kcal70.4g92.8g33.2g22.3g
Annoskoko puolitettuna745g492kcal35.2g46.4g16.6g11.2g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587