Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 590g207kcal27.2g11.5g1.8g14.7g
Jauheliha, sika-nauta 675g1495kcal118.1g0g114.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima45g176kcal13.1g0g13.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 146g483kcal2.9g4.4g51.2g0g
Pekoni, paistettu 34g174kcal5.5g0g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2979g5067kcal333.6g31.8g396.6g29.4g
Valittu annoskoko1489g2534kcal166.8g15.9g198.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna745g1267kcal83.4g8g99.2g7.4g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886