Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet38g42kcal8.6g0g0.8g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Maissi jyvät 21g30kcal0.6g5.3g0.5g0.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)49g20kcal0.8g4g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2.5g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g240kcal21.4g23g6g3.2g
Valittu annoskoko149g120kcal10.7g11.5g3g1.6g
Annoskoko puolitettuna75g60kcal5.4g5.8g1.5g0.8g
Arvot/100g100g81kcal7.2g7.7g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813