Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix15g14kcal0.1g3.1g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.9g11kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Paistijauheliha 10%33g57kcal6.7g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g197kcal14.2g17g7.2g2.8g
Valittu annoskoko149g99kcal7.1g8.5g3.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna75g49kcal3.6g4.3g1.8g0.7g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.7g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160