Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g63g106kcal12.5g0g6.2g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g31g7.8kcal0.5g1.4g0.1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g31g13kcal0.7g1.9g0.1g0.5g
Pirkka kermajuusto 17%5g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)19g13kcal2.3g0.7g0.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g316kcal35.2g8.2g15.6g1g
Valittu annoskoko149g158kcal17.6g4.1g7.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna75g79kcal8.8g2.1g3.9g0.3g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.8g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936