Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)19g12kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g153kcal3.6g28g2.2g5g
Valittu annoskoko149g76kcal1.8g14g1.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna75g38kcal0.9g7g0.6g1.3g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.4g0.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305