Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g16g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g22g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kiinankaali 37g7.4kcal0.6g0.8g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g92kcal2.6g10g4.4g1.6g
Valittu annoskoko149g46kcal1.3g5g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna75g23kcal0.7g2.5g1.1g0.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929