Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 12g63kcal0.1g0.1g7g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.4g12kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Grahamjauho 12g38kcal1.2g7g0.3g1.1g
Mustikka metsä- 47g21kcal0.2g3g0.3g1.5g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Rahka Milbona23g16kcal2.9g0.9g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g565kcal16.2g74g20.8g6.2g
Valittu annoskoko149g283kcal8.1g37g10.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna75g141kcal4.1g18.5g5.2g1.6g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163