Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 28g18kcal0.9g1.4g1g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)42g76kcal8g0g4.6g0g
Hapukoor 20% (Alma)30g60kcal0.8g0.9g5.9g0g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 4.2g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Voi 10g71kcal0.1g0g8g0g
Hapankorppu 22g73kcal2.1g13.3g0.5g3.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7g1.5kcal0g0.1g0g0g
Liivate 2.5g8.8kcal2.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g623kcal28.8g31.6g40g7.2g
Valittu annoskoko149g311kcal14.4g15.8g20g3.6g
Annoskoko puolitettuna75g156kcal7.2g7.9g10g1.8g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.6g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254