Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g69g117kcal10.3g0g8.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 63g37kcal6.1g1.9g0.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g9g0.9kcal0.1g0g0.1g8g
Voi 8.7g64kcal0.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g437kcal33.2g3.8g31.2g16g
Valittu annoskoko149g218kcal16.6g1.9g15.6g8g
Annoskoko puolitettuna75g109kcal8.3g1g7.8g4g
Arvot/100g100g146kcal11.1g1.3g10.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609