Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%20g56kcal5.8g0.5g3.4g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g830kcal28.2g98.6g34.4g4.6g
Valittu annoskoko149g415kcal14.1g49.3g17.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna75g208kcal7.1g24.7g8.6g1.2g
Arvot/100g100g278kcal9.4g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120531