Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Tonnikala öljyssä 19g36kcal5.1g0g1.7g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g13g8.8kcal1.4g0.3g0.2g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli13g38kcal0.5g0.5g3.8g0g
Tilli tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g423kcal24.8g31g21.6g1.2g
Valittu annoskoko150g211kcal12.4g15.5g10.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna75g106kcal6.2g7.8g5.4g0.3g
Arvot/100g100g141kcal8.3g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689