Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas16g44kcal3g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Poronliha 19g24kcal4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g257kcal15.8g7.4g17.6g0.4g
Valittu annoskoko149g128kcal7.9g3.7g8.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna75g64kcal4g1.9g4.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g5.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283