Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)16g34kcal2.3g0.1g2.8g0g
Pekoni, paistettu 5.5g28kcal0.9g0g2.8g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika vihreä 9g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti 41g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g401kcal20g5.8g32.6g2.6g
Valittu annoskoko150g200kcal10g2.9g16.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna75g100kcal5g1.5g8.2g0.7g
Arvot/100g100g134kcal6.7g1.9g10.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614