Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g29g8.8kcal1.3g0.6g0.1g0.5g
Broilerifilee, marinoimaton29g31kcal6.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa15g44kcal3.4g0g3.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.5g14kcal1.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g276kcal31.8g7g13.2g1.6g
Valittu annoskoko150g138kcal15.9g3.5g6.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna75g69kcal8g1.8g3.3g0.4g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555