Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 113g29kcal1.8g3.9g0.2g2.1g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g235kcal4.4g10.4g18.6g5g
Valittu annoskoko150g118kcal2.2g5.2g9.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna75g59kcal1.1g2.6g4.7g1.3g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180