Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)5.8g42kcal0g0g4.7g0g
Kananmuna, paistettu 58g118kcal7.4g0.2g9.8g0g
Pekoni rasvainen 21g80kcal2.6g0g7.9g0g
Ranskankerma Valio25g71kcal0.6g0.9g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g642kcal22.2g6g59.2g1.4g
Valittu annoskoko150g321kcal11.1g3g29.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna75g160kcal5.6g1.5g14.8g0.4g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240