Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Kuohukerma28g96kcal0.6g0.8g9.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.2g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tonnikala öljyssä 42g80kcal11.5g0g3.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g533kcal36.4g4.2g40.8g1g
Valittu annoskoko150g266kcal18.2g2.1g20.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna75g133kcal9.1g1.1g10.2g0.3g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.4g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005