Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g15g26kcal0.4g1.2g2.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g35g60kcal7g0g3.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)36g128kcal4.7g25.4g0.7g1.2g
Plus maito (Valio), annos 100g7.3g2.9kcal0.4g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Ingman Pohjanpoika juusto11g43kcal2.6g0.2g3.5g0g
Tomaatti, tuore15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g566kcal33.6g56.8g22.2g3.2g
Valittu annoskoko150g283kcal16.8g28.4g11.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna75g142kcal8.4g14.2g5.6g0.8g
Arvot/100g100g189kcal11.2g19g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445