Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ahven 23g20kcal4g0g0.4g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Kalaliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g131kcal10.6g12.4g4.2g1g
Valittu annoskoko150g66kcal5.3g6.2g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna75g33kcal2.7g3.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622