Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g12g52kcal0.4g0.3g5.4g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g94g33kcal2.3g3.3g0.5g2.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g12g6.8kcal0.5g0.6g0.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g14g45kcal3.2g0g3.2g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g17g12kcal2g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g303kcal17g9.4g19.8g4.6g
Valittu annoskoko150g151kcal8.5g4.7g9.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna75g76kcal4.3g2.4g5g1.2g
Arvot/100g100g101kcal5.7g3.1g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945