Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Viinietikka balsami16g5.5kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy rainbow31g281kcal0g0g31.3g0g
Silakkafilee 94g135kcal15g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g904kcal30g15.4g79.2g0g
Valittu annoskoko150g452kcal15g7.7g39.6g0g
Annoskoko puolitettuna75g226kcal7.5g3.9g19.8g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794