Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 14g2.4kcal0.3g0g0g0.3g
Pekoni rasvainen 8.8g33kcal1.1g0g3.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g141kcal6.4g6.6g9.4g2.4g
Valittu annoskoko150g71kcal3.2g3.3g4.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna75g35kcal1.6g1.7g2.4g0.6g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208