Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton56g55kcal12.4g0g0.6g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g2.8g1.9kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g225kcal26.8g8.8g9.4g3.4g
Valittu annoskoko150g112kcal13.4g4.4g4.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna75g56kcal6.7g2.2g2.4g0.9g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051