Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g4g10kcal0.2g1.7g0.2g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g120g376kcal14.4g75.6g1.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen144g200kcal27.4g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g6g54kcal0g0g6g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 170g149kcal8.7g19.6g2g8.5g
Dolmio Light Classico Bolognese200g74kcal2.4g15.6g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g1750kcal107.4g229.4g40.8g21.4g
Valittu annoskoko1490g875kcal53.7g114.7g20.4g10.7g
Annoskoko puolitettuna745g438kcal26.9g57.4g10.2g5.4g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692