Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g189kcal0g0g21g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g193g54kcal1.2g11.5g0.4g4.8g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Papu valkoinen, keitetty 350g377kcal29.5g49g1.2g24.5g
Tomaattimurska 280g82kcal1.6g14.8g0.6g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)28g40kcal1.1g2.4g2.9g0g
Harissa 1 annos = 30 g21g59kcal1.7g11g1.7g0g
Ketsuppi, Heinz21g22kcal0.2g5.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2982g2626kcal179.2g196g112g72.8g
Valittu annoskoko1491g1313kcal89.6g98g56g36.4g
Annoskoko puolitettuna746g657kcal44.8g49g28g18.2g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468