Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 27g110kcal0g26.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala135g432kcal20.2g79.6g3.5g13.5g
Maitojuoma, profeel, valio450g90kcal14.8g8.1g0g6.7g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 135g57kcal13.2g0.5g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 135g187kcal16.9g0.4g13.2g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Ruokasuola jodioitu 6.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g563g366kcal61.9g23.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g3152kcal254g296g104.6g40.4g
Valittu annoskoko1494g1576kcal127g148g52.3g20.2g
Annoskoko puolitettuna747g788kcal63.5g74g26.2g10.1g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040