Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g674g741kcal161.8g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Margariini 80% keskiarvo34g239kcal0.1g0.1g27g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g562g618kcal16.8g18g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g3318kcal363.2g57.8g187.4g7.6g
Valittu annoskoko1494g1659kcal181.6g28.9g93.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna747g830kcal90.8g14.5g46.9g1.9g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486