Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali860g182kcal10.3g29.2g1.7g18.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g360g432kcal68.4g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.7g7.6kcal0.3g1g0.1g0.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )7.2g65kcal0g0g7.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki180g153kcal2.5g7.9g12.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g1740kcal166.6g86.4g79.6g41.6g
Valittu annoskoko1494g870kcal83.3g43.2g39.8g20.8g
Annoskoko puolitettuna747g435kcal41.7g21.6g19.9g10.4g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935