Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 701g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Peruna, keskikokoinen 60g93g56kcal1.4g12.1g0.1g0.8g
Paprika, punainen350g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g117g361kcal23.4g1.6g29.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)117g187kcal3.2g3.2g17.5g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g117g183kcal18.7g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2989g2007kcal107.6g101g127.6g25.4g
Valittu annoskoko1495g1003kcal53.8g50.5g63.8g12.7g
Annoskoko puolitettuna747g502kcal26.9g25.3g31.9g6.4g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419