Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt626g288kcal20g30g9.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.8g0g
Tonnikala öljyssä 188g356kcal50.9g0g16.9g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g125g88kcal13.8g3.1g1.9g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli125g375kcal4.5g5.3g37.5g0g
Tilli tuore2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2990g4227kcal246.4g312.2g215.6g11.6g
Valittu annoskoko1495g2113kcal123.2g156.1g107.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna748g1057kcal61.6g78.1g53.9g2.9g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689