Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto78g219kcal14.8g0g17.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g250g105kcal4g21.5g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g156g42kcal1.3g8g0.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2995g1691kcal141g71.2g92.6g13.8g
Valittu annoskoko1498g846kcal70.5g35.6g46.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna749g423kcal35.3g17.8g23.2g3.5g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757