Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 203g59kcal2g9.3g0.6g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g94g13kcal0.9g2.8g0g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 144g24kcal3g0.3g0.4g3.5g
Pekoni rasvainen 88g329kcal10.5g0g32.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2995g1412kcal63.2g67g95.4g24.8g
Valittu annoskoko1498g706kcal31.6g33.5g47.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna749g353kcal15.8g16.8g23.9g6.2g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208