Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)5075g17762kcal609g3501.6g96.4g253.7g
Vesi, vesijohtovesi 3205g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g801g2644kcal128.2g44.1g216.3g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 214g424kcal2.9g3.8g42.7g9.4g
Kuivahiiva, annos 11g59g212kcal26.4g23.5g3.5g0g
Siirappi 80g242kcal0.1g59.4g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)267g1923kcal0g0g213.7g0g
Auringonkukansiemen 267g1586kcal61.4g33.7g132.2g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g49584kcal1656g7332.2g1409.6g558.2g
Valittu annoskoko10000g24792kcal828g3666.1g704.8g279.1g
Annoskoko puolitettuna5000g12396kcal414g1833.1g352.4g139.6g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212054