Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5609g1012kcal31.4g140.2g22.4g39.3g
Sipuli (kuorittu)1763g476kcal22.9g84.6g3.5g30g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g289g620kcal39.8g62g23.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1603g4487kcal304.5g0.5g352.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g176g183kcal13.9g28.7g1.1g3.5g
Voi 449g3255kcal5.3g1.8g364.8g0g
Basilika, tuore 64g17kcal2g0.7g0.5g1g
Timjami, annos 3g48g102kcal4.4g12.9g3.6g17.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20307kcal848.4g662.8g1544.8g183.2g
Valittu annoskoko10000g10153kcal424.2g331.4g772.4g91.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5077kcal212.1g165.7g386.2g45.8g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407