Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.3g0g
Lanttu 175g50kcal1.7g8g0.5g3.1g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kuohukerma,valio,2dl117g396kcal2.3g3.5g40.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow233g187kcal9.8g30.3g2.1g7.2g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g350g280kcal59.5g0g2.8g0g
Katkarapu 105g72kcal15.2g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g2178kcal179g90.6g113.6g23g
Valittu annoskoko1498g1089kcal89.5g45.3g56.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna749g545kcal44.8g22.7g28.4g5.8g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670