Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu562g230kcal1.1g52.8g0.6g10.1g
Raparperi 375g126kcal2.6g20.6g0.4g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g468g1826kcal0g458.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g4364kcal7.4g1064.4g2g30.6g
Valittu annoskoko1498g2182kcal3.7g532.2g1g15.3g
Annoskoko puolitettuna749g1091kcal1.9g266.1g0.5g7.7g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970