Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 558g425kcal10.5g86.5g1.1g5.6g
Lanttu 98g28kcal1g4.5g0.3g1.8g
Porkkana 149g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Soijakastike 68g41kcal3.5g6.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 428g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g18g97kcal0g0.1g10.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2997g1877kcal100.2g211.6g61.2g22.4g
Valittu annoskoko1499g939kcal50.1g105.8g30.6g11.2g
Annoskoko puolitettuna749g469kcal25.1g52.9g15.3g5.6g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877