Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 282g73kcal4.4g6.5g1.4g8.2g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Vesi676g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g225g563kcal42.8g0.1g49.6g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g282g310kcal6.5g8.7g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2997g2070kcal108.2g32.8g176.8g17.2g
Valittu annoskoko1499g1035kcal54.1g16.4g88.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna749g518kcal27.1g8.2g44.2g4.3g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891