Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g300g405kcal66g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Paprika, punainen173g44kcal1.6g7.9g0.7g3.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g555g194kcal5.6g37.7g2.8g7.8g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g90g351kcal1.8g2.3g37.8g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g63g76kcal1.6g3.8g5.7g0.9g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g23g3.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2997g2478kcal158.6g176.8g125.8g34.4g
Valittu annoskoko1499g1239kcal79.3g88.4g62.9g17.2g
Annoskoko puolitettuna749g620kcal39.7g44.2g31.5g8.6g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258