Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Pellavansiemenöljy3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g1.8g1.4kcal0g0g0.2g0g
Viinietikka 7.9g1.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g101kcal0g0g11.2g0g
Valittu annoskoko15g51kcal0g0g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0g0g2.8g0g
Arvot/100g100g336kcal0g0g37.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233