Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.8g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.1g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.6g3.6kcal0.1g0g0.3g0.1g
Kauralese 1.6g5.6kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.6g9kcal0.3g0.1g0.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3.8g8.6kcal1.1g0.1g0.5g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g69kcal5.2g2.4g4.2g1.4g
Valittu annoskoko15g35kcal2.6g1.2g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal1.3g0.6g1.1g0.4g
Arvot/100g100g230kcal17.2g7.9g13.9g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658