Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Raparperi 3.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g35kcal0g8.4g0g0.4g
Valittu annoskoko15g18kcal0g4.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0g2.1g0g0.1g
Arvot/100g100g116kcal0g27.6g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731