Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.9g3.5kcal0.4g0.1g0.2g0g
Pesto (Pirkka)0.4g2.3kcal0g0g0.2g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g4.7g11kcal0.4g2g0.1g0.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.9g5.4kcal0g0.1g0.5g0g
Mozzarella, Euroshopper1.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g55kcal2.4g4.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko15g27kcal1.2g2.3g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.6g1.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g183kcal8.1g15.4g9.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983