Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g2g1.2kcal0.3g0.1g1.2g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.9g6.2kcal0.3g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g55kcal1.8g1.6g7g0.2g
Valittu annoskoko15g28kcal0.9g0.8g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.5g0.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g181kcal5.9g5.3g23g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749