Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g6.3g23kcal0.3g1.9g1.6g0.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g2.5g2.8kcal0.6g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g3.1g4.4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g62kcal2.2g4.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko15g31kcal1.1g2.4g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.6g1.2g1g0.1g
Arvot/100g100g207kcal7.3g16g12.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822