Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g6kcal0g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko15g3kcal0g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g2kcal0g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g21kcal0g2g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820