Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Taloussuklaa, Fazer3.1g16kcal0.1g1.7g0.9g0.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.2g7kcal0.1g0.7g0.4g0g
Vispikerma Flora 20%5.5g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g85kcal2g5.4g5.8g0.4g
Valittu annoskoko15g43kcal1g2.7g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.5g1.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g283kcal6.7g18g19.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452